Πρόσκληση συμμετοχής στο 1ο Τεύχος του περιοδικού «Ο Μικρός Παραμυθάς» - Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ

Πρόσκληση συμμετοχής στο 1ο Τεύχος του περιοδικού «Ο Μικρός Παραμυθάς»

Share This



ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟ: «Ο Μικρός Παραμυθάς»

«Ο μικρός παραμυθάς» είναι το νέο σύγχρονο λογοτεχνικό περιοδικό παιδικής λογοτεχνίας του "Κέφαλου", στο πλαίσιο της υλοποίησης των νέων δράσεων του περιοδικού " Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς" για το "Λογοτεχνικό Έτους 2020". Σε χαλεπούς πνευματικά καιρούς και μετά από πολλά χρόνια απουσίας ενός λογοτεχνικού περιοδικού προσανατολισμένο στα παιδιά, έρχεται «Ο μικρός παραμυθάς» για να καλύψει αυτό το κενό.
Στο περιοδικό: «Ο μικρός παραμυθάς», θα βρείτε αξιόλογα παραμύθια και ποιήματα για παιδιά από σύγχρονους Έλληνες λογοτέχνες, αλλά και έργα της κλασικής λογοτεχνίας. Επίσης, θα βρείτε διάφορα άλλα θέματα, όπως: α. πνευματικές ασκήσεις: σπαζοκεφαλιές, σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα κτλ., β. θεματικές κατηγορίες όπως: γιορτές (Χριστούγεννα και Πάσχα), εποχές (καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη), γ.λαογραφικά θέματα με σκοπό να γνωρίσουν στα παιδιά την λαϊκή μας παράδοση κ.ά. Μπορείτε να συμμετάσχετε έως τις 18/12/2019 στέλνοντας τα έργα σας στο email: kefalos.periodiko@gmail.com.
Τα τεύχη του περιοδικού θα εκδίδονται δωρεάν ηλεκτρονικά κάθε τέσσερις μήνες και σε έντυπη μορφή ως ένθετο του λογοτεχνικού περιοδικού: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς».
Τέλος, το πρώτο τεύχος (Ιανουάριος-Απρίλιος 2020) του περιοδικού θα εκδοθεί και θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά στις 22 Δεκεμβρίου 2019 και σε έντυπη μορφή (ως ένθετο στο περιοδικό "Κέφαλος") στις 27 του μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages